BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

welcome



Assalammualaikum..terima kasih kepada yang sudi membaca blog ini..blog ni tak ditujukan untuk sesiapa..hanya sekadar coretan buat tatapan aku..

Saturday, March 30, 2013

New Place

Assalammulaikum..
hai kawan2..jumpe lagi kite tahun baru 2013..cewah!!padahal dah nak masuk bulan 4 dah..raye pun tak lama lagi (ape la aku mengarut ni)..ape2 pun aku bersyukur kerna usiaku dipanjang dan dapat lagi menjadi blogger part time..hahahaha..
seperti blog aku sebelum ni.. tak ada apa nak aku diceritakan buat korang semua..cume sepanjang tahun 2013 ni..macam2 berlaku dan sedang berlaku..untuk pengetahuan semua, aku dah pindah puchong and now aku involved dalam Mrt project..Alhamdulillah..semuanya berjalan lancar..sedar tak sedar, dah dekat 4 bulan aku kat puchong ni..hurm..nak kate best duk sini, tak juga sebab salu sangat jem..tensen aku..kuar umah je tak boleh bawak laju2..
yer la..aku kan salu tinggal kawasan pinggir bandar..mane ada jem macam kat sini..kalo jem pun, tak sampai 1km..kadang2 bila tingggal kawasan bandar ni,rasa tak best pulak..sampaikan aku nak bawak keta pun malas..bukan malas nak drive, tapi malas nk tempuh gelombang jem depan ioi mall and bandar sunway tu..alternative yang aku ada, bawa la kawan aku..member aku la jadi driver..aku jadilah bigboss yang tak bertauliah kat sebelah....hahaha..
sejujurnya..aku lebih suke tinggal kawasan kampung..ceruk2 pun tak pe..tenang dari segala bunyi dan senang nak pergi mane2..tak jem..tapi tu la..bila dah kerja dalam bidang ni..mane boleh nak pilih2 tempat..mane deorang nak campak..situ la kite kena keje..nasib la aku bujang..boleh lagi nak pindah2..kalo dah ada family, kene pikir 4 or 10 kali jawapnya..

0 comments: