BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

welcome



Assalammualaikum..terima kasih kepada yang sudi membaca blog ini..blog ni tak ditujukan untuk sesiapa..hanya sekadar coretan buat tatapan aku..

Sunday, March 31, 2013

Menu DiHujung Minggu

hai..selamat hari minggu dan selamat bercuti untuk mereka yang sedang bercuti..Yang keje tu, keje lah baik2..carilah rezeki seolah2 kamo akan hidup 1000 tahun lagi..cewah~pandai je aku ni..
hari ni aku nak cerita pasal makan sebab aku ni suke sangat makan..senang citer, kalo aku tak makan..memang tak duduk diam la jawapnya..nak marah2 je..muke ketat..hhihihi..
Entah ape mimpi aku hari ni..aku nak sangat makan sardin..semua ni gara2 jiran sebelah aku la yang masak sardin sampai menusuk kalbu aku..kalo rumah teres,biasala senang je dapat rase bau kalo orang masak..rase macam nak minta je kat umah sebelah ni kalo die masak..hahahaha..
untuk pengetahuan semua, aku ni ada satu problem kalo berkenaan masak n makanan ni..problem die,aku tak akan makan kalo aku yang masak..nk tahu kenapa??sebab aku masak tak sedap..tak rase ape2..hahaha..tapi yang heran nya, org lain makan elok je..siap tambah lagi..tu yang aku heran..
sebab tu la aku salu makan kat luar..bukan nak tunjuk macam orang kaya, tapi tekak tak boleh terima kalo sendiri yang masak..tapi orang lain yang masak, aku tibai je sampai semput..bagus tak aku ni??( tu tandanya muke tak tahu malu..)
untuk hari ni..aku berjaya juga menyiapkan sardin + sambal belacan + telur dadar..tp bukan aku yang masak, member aku..aku just sediakan ramuan je..hehehe..ape2 pun..sodap ni~licin sekali harung~

0 comments: